60
None

Tabara de familie, Ediția a II-aDragi părinți, vă invităm și anul acesta la cea de-a doua ediție a Taberei de Familie ce se va desfășura în perioada 21-26 august 2022 la Resort David 4*, Rucăr.


Tabăra de anul trecut a fost un test și pentru noi. Stând de vorbă cu părinții care ne urmăresc de când am pornit proiectul Societatea Părinților Informați, ne-am dat seama că, deși perioada pandemiei ne-a ținut în case și aparent mai mult împreună, cu toții ne simțeam mai deconectați ca niciodată. A fost o perioadă provocatoare, pe care am resimțit-o cu toții.


În urma taberei am primit testimoniale atât de frumoase și pline de emoție, încât am hotărât să repetăm experiența, anual.


Lăsăm mai jos un feedback primit, care ne umple sufletele de bucurie și ne aduce aminte de ce am pornit acest proiect minunat!


"Plecăm acasă mai uniți, mai conectați unul cu celalalt, fericiți că am petrecut împreuna timp de calitate!

Am parcurs împreună un carusel al emoțiilor!

Am cunoscut oameni frumoși care cu dăruire și răbdare au reușit să scoată trăiri ascunse din sufletele și mintea noastră, ne-au arătat că putem comunica chiar și atunci când suntem obosiți , frustrați, blocați între treburi și casă.

Aveam nevoie de o pauză și am ales să fim în cel mai minunat loc, cu peisaje uimitoare!"


Vă așteptăm și pe voi alături de noi, mai multe detalii puteți afla de aici: https://bit.ly/3QDlVLY


Comentarii


Christina

Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de despărțire 7) Alungați un Iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie 9) vrei să-ți mulțumești iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Aug. 31, 2022, 8:01 p.m.
0
0
Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha