60
None

Zentiva România primește certificarea Top Employer 2023 și este reconfirmată printre cei mai apreciați angajatori

Grupul de companii Zentiva în România, lider în volume pe piața totală (medicamente cu și fără prescripție) și lider în volume și în valoare al pieței de medicamente generice din România (medicamente cu prescripție, generice)*, a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. Cu o prezență continuă pe piața locală de 60 de ani, Zentiva reconfirmă consecvența unei culturi organizaționale orientată spre oameni și ancorarea companiei în evoluția nevoilor actuale și de viitor ale oamenilor săi.

Certificarea a fost obținută în urma unui audit complex realizat de către reputatul Top Employer Institute prin care compania a trebuit să probeze un nivel excepțional de bune practici în relația cu angajații săi în 20 de domenii, printre care leadership, strategia de business & HR, mediul de lucru, recrutare & carieră, performanță, wellbeing, etică, diversitate și incluziune.


Top Employer Institute este o autoritate respectată la nivel global care recunoaște și recompensează calitatea în domeniul resurselor umane. Companiile participante pot fi evaluate și certificate ca angajator de top. Institutul a fost fondat în urmă cu mai bine de 30 de ani; în acest timp, peste 2052 de companii din 121 de țări/regiuni au primit certificarea Top Employer.

„Zentiva a reușit să atragă întotdeauna profesioniști ai domeniului datorită lungii sale istorii în producția de medicamente în România, reputației ca școală pentru specialiștii în industrie, precum și culturii sale de valorizare a oamenilor. Confirmarea este dată de cele patru generații de vârstă care fac parte din companie și de loialitatea colegilor de a rămâne alături de Zentiva. Cultura Zentiva, centrată pe oameni, s-a transmis de-a lungul generațiilor, a fost și continuă să fie dinamică, actualizată la evoluția vremurilor și a nevoilor oamenilor săi. Suntem foarte recunoscători colegilor pentru alinierea lor la misiunea de a contribui la sănătatea oamenilor și suntem bucuroși să le putem oferi un mediu de lucru în care să se simtă apreciați, împliniți, să își atingă potențialul.”, a declarat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Republica Moldova.

În România grupul Zentiva reunește societățile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A., Labormed Pharma Trading S.R.L. (fost Alvogen România). Grupul este un furnizor major de medicamente generice care acoperă peste 15 arii terapeutice, din care amintim terapia durerii, urologie, gastroenterologie, reumatologie și ariile strategice oncologie, cardiovascular, diabet și sistem respirator.

În cadrul grupului Zentiva sunt angajate circa 1300 de persoane, dintre care aproximativ 850 în operațiunile industriale (de producție). Grupul de companii Zentiva este lider al pieței de generice din România (în volume și în valoare) și lider al pieței totale din România (medicamente cu prescripție, generice și OTC-uri)  în valoare. 1 din 10 medicamente vândute în farmacii aparține companiilor din Grupul Zentiva în România.*

*Sursa datelor este IQVIA,  sell-out (ieșiri din farmacii), septembrie 2022


Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha