46
None

Lamsare Endodyssey – primul film documentar din România, despre endometrioză, Brașov

Te așteptăm în data de 26 ianuarie 2023, la Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov, la orele 19.00, pentru a descoperi experiențele de viață din spatele unei afecțiuni mult prea puțin mediatizate, care-ți vor merge direct la suflet, mărturisite atât de către femei cât și de către medici specialiști în tratmentul acestei afecțiuni.


Mai bine de doi ani de muncă neîntreruptă. Zile și nopți în care am surprins, cu multă emoție și empatie, onest și neromanțat, povești de viață ale unor femei puternice, alături de lupta lor cu endometrioza, o afecțiune cu care se confruntă astăzi aproximativ 500.000 de tinere din țara noastră și care reprezintă una dintre principalele cauze ale infertilității.

Pentru că despre această boală s-a vorbit și se vorbește în continuare mult prea puțin la nivel național, ne-am hotărât s-o facem noi, cu blândețe și obiectivitate deopotrivă.

Așa a luat naștere ”Endodyssey”, un documentar eveniment, primul film despre endometrioză din România și, sperăm noi, un pas important înspre conștientizarea unei afecțiuni care macină 1 din 10 femei de pe Glob.

Te așteaptă o incursiune într-o lume cât se poate de reală, încărcată cu durere însă și cu enorm de multă emoție și, mai ales, speranță. La final, promitem, vei pleca cu o percepție schimbată cu privire la feminitate, putere, reziliență și vindecare.

Intrarea este liberă dar necesită înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se poate face la adresa: endodyssey2022@gmail.com, alături de numele și prenumele participanților, adresa de email și numărul de telefon. Locul în sală urmează ulterior a fi confirmat printr-un email din partea noastră. Donația minimă recomandată este de 30 de lei și poate fi oferită folosind urna de la intrarea în sală.

Mulțumim conducerii Centrului Multicultural al Universității Transilvania Brașov pentru sprijin, precum și pentru dorința de a susține procesul de conștientizare a endometriozei în rândul locuitorilor din municipiul Brașov și împrejurimi!


Trailer Film: https://www.youtube.com/watch?v=hs2m3S7vYYk&t=1s

Mesaj Maia Morgenstern: https://www.facebook.com/AsociatiaEusiEndometrioza/videos/616242676759970

Mesajul Prof. Dr. Ceana Nezhat, SUA: https://www.youtube.com/watch?v=aOjb07Q-Nss...

Mesajul Dr. Corina Vasile, Italia: https://www.youtube.com/watch?v=hto8yg_CZS4...

Mesajul Fondatoarei Asociația Eu și Endometrioza, Clarisa Iordache: https://www.youtube.com/watch?v=4k4SQ-giYAQ

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha