60
None

Pacientii romani si politica pretului cel mai mic la medicamente: efecte si actiuni viitoare

29 mai 2020, de la ora 10 , Dr. Diana Loreta Păun , Dr. Laszlo Attila și Dr. Florin Buicu se întâlnesc la invitația confederațiilor de pacienți COPAC și APCR să dezbată public care este efectul politicii actuale de stabilire a prețului medicamentelor și care pot fi acțiunile viitoare. Cei trei sunt medici și, în ordine, consilierul președintelui pe probleme de sănătate, președintele Comisiei de Sănătate din Senat și președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.
Vor participa la această întâlnire și Dan Zaharescu , director executiv ARPIM , Valentina Băicuianu , director executiv APMGR , Cora Kreyer , președintele ADEM,   alături de moderatorii  Rozalina Lăpădatu  (vicepreședinte APCR),  Cezar Irimia (vicepreședinte și președinte APCR) și Radu Gănescu , președinte COPAC.
 
Grație parteneriatului cu cele două federații de pacienți, putem oferi locuri de participare la această dezbatere, cu un click mai jos îți poți rezerva unul. Va fi o intâlnire online, în Zoom, cu acces direct la participanți:


Întâlnirea va dura maxim 90 de minute și va fi și LIVE, pe Facebook, aici:


Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha