Al 5-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Vasculară, 2022

Afisari: 458

Perioada: 19 – 21 octombrie 2022

Dragi colegi,

SRCV organizează în acest an, la Sibiu, Al 5-lea Congres al Societății Române de Chirurgie Vasculară. Evenimentul va avea loc la Hotelul “Ramada”, în perioada 19 – 21 octombrie.

Revenim astfel, după doi ani în care am putut interacționa doar online, la formatul tradiţional, on site, al evenimentelor noastre – este o imensă bucurie pentru noi, cu atât mai mult cu cât în acest an aniversăm atât 5 ediții de Congres, cât și împlinirea a 9 ani de existență a Societății Române de Chirurgie Vasculară.

Am reuşit în aceşti 10 ani să facem din Societatea Română de Chirurgie Vasculară un organism profesional vizibil şi relevant. Doar câteva argumente în sprijinul acestei afirmaţii:

  • SRCV are în prezent un program propriu de intervenții endovasculare în urgenţă AP-EVA, finanțat de Ministerul Sănătăţii;
  • Derulăm în prezent două programe naționale finanțate de CNAS;
  • Avem un program de sensibilizare a opiniei publice „Pas Pentru Tata”
  • Suntem reprezentați la UEMS – Section and board of vascular surgery;
  • Prin SRCV, România este a 5-a ţară a Uniunii Europene care este membră ca ţară (whole-country membership) în ESVS
  • SRCV a propus și înființat Comisia de chirurgie vasculară din cadrul Colegiului Medicilor din România

Considerăm cele enumerate mai sus argumente solide în sprijinul ideii că SRCV este o societate vie, matură şi activă, dedicată misiunii pe care şi-a asumat-o, în beneficiul membrilor săi şi, finalmente, în folosul pacientului vascular din România. Parte a misiunii pe care ne-am asumat-o este şi actualizarea permanentă a informației relevante pentru specialitatea noastră în rândul membrilor SRCV, iar evenimentele pe care le organizăm sunt un instrument semnificativ în acest sens. Ne-am dorit, și considerăm că am reușit, ca la fiecare ediție a Congreselor SRCV să ridicăm mai sus ștacheta calității programului științific, iar Congresul SRCV 2022 este o nouă etapă în acest drum. Este motivul pentru care vă invităm să participați activ la acest efort comun, înscriindu-vă la eveniment și propunând lucrările dvs. Comitetului Științific.

Să ne revedem cu bine la Sibiu!

Adrian Mureșan, Președintele evenimentului și al SRCV

Mihai Ionac, Secretar general SRCV

Pentru inscriere click AICI.


Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.00-05
E-mail: contact@srcv-events.ro
Website: www.eventernet.ro

Organizator: https://srcv-events.ro/#