Al XIII-lea Congres Național de Citometrie 2020

Afisari: 354

Perioada si locatie: 14-15 mai 2020, Bucuresti

Stimați colegi,
Avem plăcerea de a vă anunța organizarea la București, în perioada 14–15 mai 2020, a celui de al XIII-lea Congres Național de Citometrie. Evenimentul științific se va desfășura la Institutul de Cercetări al Universității din București. Un eveniment satelit al congresului va fi Școala de Vară de Citometrie, (a patra ediție) care va fi organizată în colaborare cu Institutul de Cercetări al Universității din București și Societatea de Imunologie din România.
Invitați speciali: Profesor Dr. Lydia Campos (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Profesor Dr. Denis Guyotat (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Etienne, France), Dr. Claude Lambert (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France), Remi Letestu (Hôpital Avicenne – Hôpitaux Universitaires Paris-Seine-Saint- Denis, Bobigny), Professor Jérôme MOREAUX (University Hospital of Montpellier, France), Dr. Carmen Aanei (Centre Hospitalier Universitaire de Saint-Étienne, France).
Evenimentul este creditat cu puncte EMC de Colegiul Medicilor din România și  de Ordinul Biochimiştilor, Biologilor şi Chimiştilor din Sistemul Sanitar din România
Vă așteptăm cu drag,
Președinte ACR,
Conf. Dr. Horia Bumbea


Pachete de sponsorizare pot fi descarcate de AICI.
Formularul de inscriere se descarca AICI.
Programul congresului de citometrie se poate vizualiza AICI.

 
Contact
Ion DUMITRU
Asociația de Citometrie din România
E-mail: contact@citometrie.ro. 

Organizator: https://citometrie.ro/14-fara-categorie/33-anunt