Conferința Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie 2024

Afisari: 1291

Dragi colegi,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată în organizarea ediției din 2023 a Conferinței Naționale de Psihiatrie, desfășurată la București, și pentru prezența dumneavoastră într-un număr de peste 900 de participanți. Prin eforturile noastre colective putem aduce schimbări pozitive în practica noastră și putem avea un impact de durată asupra vieții persoanelor care suferă de probleme de sănătate mintală din România.

În anul 2024, Conferința Asociației Române de Psihiatrie și Psihoterapie se va desfășura în perioada 22-25 mai, la Hotel Timișoara, Timișoara. Oraș cunoscut pentru bogatul său patrimoniu cultural și tradiție în psihiatrie, acesta va oferi cadrul perfect pentru întâlnirea anuală a profesioniștilor în sănătate mintală din țară.

Sub distinsa conducere a Prof. Univ. Habil. Dr. Cristina Bredicean, Președintele celei de a XVI-a ediții a Conferinței Naționale de Psihiatrie, anticipăm nu doar un eveniment științific de prestigiu, ci și o călătorie culturală și multidisciplinară în domeniul psihiatriei. Evenimentul promite să ofere un cadru unic pentru schimbul de cunoștințe, experiențe și idei, reunind experți, clinicieni, cercetători și lideri de opinie atât din domeniul psihiatriei, cât și din disciplinele conexe, având ca temă “Psihiatria: spațiu cultural și multidisciplinar”.

Ne vom reuni cu un angajament comun de a avansa domeniul psihiatriei, de a îmbunătăți îngrijirile asociate sănătății mintale și de a avea un impact pozitiv asupra vieții persoanelor care se luptă cu tulburări psihice în România.

Vă așteptăm cu drag la Timișoara!

Ana Giurgiuca, Președinte A.R.P.P.


Dragi colegi,

Este o mare bucurie și onoare să vă invităm în Timișoara, oraș cosmopolit dar numit și “Oraşul florilor”, în perioada 22-25 mai 2024 pentru Conferința Națională de Psihiatrie.

Timișoara, centru istoric înființat în urmă cu peste 700 de ani, are o viață culturală și socială intensă fiind în anul 2023 nominalizat Capitală Culturală Europeană, moment de incitare şi bucurie pentru noi cei de aici. Spiritul oraşului nostru este diversitatea care schimbă și apropie generații, profesii, tradiții și cultura etniilor conlocuitoare. Avem  de asemenea  o școală de psihiatrie cu tradiţie,  purtată în prezent cu mândrie de noi, generaţia prezentului.

Tema conferintei aleasă pentru anul 2024 este legată de multidisciplinaritate: “Psihiatria: spațiu cultural și multidisciplinar”.

Urmând tradiția noastră, conferinţa este concepută ca un loc de întâlnire interdisciplinar cu prezenţa unor invitați de renume, atât din țară, cât şi din străinătate, aceste aspecte constituind premizele unei manifestări științifice de succes.

Am speranța că participarea dumneavoastră la Timișoara va fi una benefică atât profesional, cât și plăcută social.

Vă așteptăm cu nerăbdare în Timișoara la Conferința Națională de Psihiatrie 2024!

Cristina Bredicean, Președintele Conferinței Naționale de Psihiatrie 2024Organizator: https://evenimente-arpp.ro/