52
None

Kitul de siguranță – Hai la grădi!

Ne-am luat la revedere de la zilele de vară, iar anul acesta, pe lângă bolile colectivității care apar în fiecare an printre copiii de vârstă (pre)școlară, există și amenințarea transmiterii virusului SARS Cov-2.

În colectivitate, și în special la grădiniță sau școală, unde cei mici mai uită să se spele pe mâini, virozele au toate șansele să se răspândească temeinic și rapid. Este adevărat că pe măsură ce copiii cresc în vârstă, nu se mai îmbolnăvesc la fel de des, sau febra nu mai e atât de mare și nu mai durează la fel de mult, dar motivele de îngrijorare nu dispar - bolile sunt mai numeroase, tulpinile virale se modifică mai des, iar bacteriile devin mai rezistente la antibioticele prea des folosite și cu mult prea multa usurință.

Ce nu putem face este să excludem copilul din colectivitate, el trebuie să meargă la grădiniță sau la școală, dar în același timp le putem pregăti organismul pentru a putea face mai bine față atacurilor virusurilor și bacteriilor.

De aceea, avem nevoie de o strategie de prevenție pe care să o aplicăm noi, părinții, educatorii, profesorii și bunicii. Kitul de siguranță pe care îl propunem este compus din trei produse testate clinic ale căror proprietăți au fost demonstrate în practica pediatrică de-a lungul anilor.


Kitul nostru anti-COVID-19 Se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici)
ESBERITOX, imunomodulatorul natural din trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar, cu tradiție de 90 de ani în medicina germană, care stimulează anticorpii la nivelul orofaringelui
SPRAY ANTIVIRAL de la 3F Plantamed, din extracte naturale din scoarță de stejar și rădăcină de lemn dulce pentru prevenție, el fiind dovedit clinic ca antiviral (pentru virusul herpetic)
GRIPSTOP, picături sau spray, datorită în principal lactoferinei din compoziție și a efectului ei protector pentru mucoasa nazală, foarte eficient pentru cei care poartă masca de protecție.

Mai multe detalii despre compoziție și administrare pe www.plantamed.ro

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha