47
None

Sunt primul oftalmolog român care a scăpat de ochelari cu SMILE, la Ama Optimex

20 de ani de purtat lentile de contact și aproape 30 de ani de dependență de ochelari pentru corecția miopiei. Date de acest tip fac parte în mod frecvent din anamneza pacienților mei, pe care îi consult în vederea operației de reducere a dioptriilor. De data aceasta însă pacienta am fost eu, medic oftalmolog și, mai mult, chirurg refractiv.

Am ținut să încep astfel descrierea experienței mele legată de operația SMILE, de care am beneficiat recent, deoarece primesc frecvent de la pacienții mei întrebarea: “De ce în clinică există medici cu ochelari?” sau “De ce oftalmologii nu se operează la ochi?” Ca răspuns la aceste întrebări, de acum, pot spune că sunt primul medic oftalmolog din România care a fost operat prin tehnica SMILE și sunt foarte mândră de rezultat!

Fac parte din echipa Ama Optimex de 6 ani, timp în care am avut șansa să cunosc un colectiv de oameni extrem de pasionați de ceea ce fac, pe care am ajuns să îi consider a doua mea familie. Aici am oportunitatea să ofer pacienților mei, în fiecare zi, tratamente medicale și chirurgicale de cel mai înalt nivel și acesta este unul dintre argumentele pentru care am ales să devin la rândul meu pacientul clinicii. Ca membru al echipei, sunt familiarizată de mult timp cu rezultatele excelente pe care le oferă ReLEx SMILE, urmărind un număr mare de pacienți, de la prima consultație în clinică, până la controalele efectuate la câțiva ani după SMILE. Cu siguranță, aceste rezultate m-au convins să mă operez la rândul meu și numai din motive personale nu am făcut-o mai devreme.

Odată luată decizia, am stabilit împreună cu colegul meu Dr. Andrei Filip data când mă va opera și asemenea fiecărui pacient ”refractiv” al clinicii am efectuat setul de investigații preliminare procedurii laser. Așa cum îmi sfătuiesc toți pacienții, este extrem de important să ai încredere deplină în chirurgul care te operează și în echipa sa. Astfel, pot spune că nu am avut emoții, singurul lucru mai dificil fiind acela de a ceda complet controlul în timpul procedurii, eu fiind la rândul meu medic și o fire perfecționistă.

Intervenția în sine a fost ușoară și nedureroasă, urmând protocolul pe care îl aplicăm fiecăruia dintre pacienții noștri, în plus, s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută în mijlocul echipei de la sala de operații, unde mă simt întotdeauna în largul meu.

A fost o experiență unică pentru mine să mă aflu de partea cealaltă a “baricadei”, în ipostaza de pacient. Recuperarea vizuală a fost foarte rapidă, în așa fel încât la o săptămână de la operația mea m-am întors în sala de operații, în ipostaza de chirurg fără nicio dificultate.

SMILE, intervenția pentru reducerea dioptriilor

  • Cea mai modernă tehnică pentru reducerea miopiei și astigmatismului miopic
  • Recuperare rapidă, în 72 de ore după intervenție îți reiei activitățile zilnice

Putem reduce:

  • miopie până la -10 dioptrii:
  • astigmatism miopic până la -5 dioptrii;
  • miopie și astigmatism miopic până la -15 dioptrii combinate
  • se efectuează după 18 ani și în momentul în care dioptriile sunt stabile de minimum 1 an

Alte articole despre:

Comentarii


Pentru a putea preveni atacurile de securitate de tip spam, avem nevoie să stocăm datele pe care le-ați introdus și ip-ul dumneavoastră în baza de date. Aceste date nu vor fi folosite în alte scopuri decat prevenirea atacurilor. Sunteți de acord să stocăm aceste date ?
Notă : Comentariile pot fi adăugate doar în cazul în care v-ați dat acordul pentru stocarea datelor

Introduceti textul din imagine
captcha